AnaSayfa / Genel / Kahve falında bordo pardesü giymek

Kahve falında bordo pardesü giymek

Kahve falında bordo pardesü giymek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, ticarette şansının düşeceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, yeni bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında bordo pardesü giymek gördüyseniz:

  • Birlikte çalışmaktan keyif aldığınız kişilerle bağlantı kurmaktan çekinmeyin.

Kahve falında bordo pardesü giymek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bordo renk elbise giymek işinize ve hanenize bereket geleceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bordo gelinlik giymek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bordo kazak giymek ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bordo nişanlık giymek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, adını kirleteceğine inanılır.

Kahve falında bordo ceket giymek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bordo gömlek giymek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, işten yana kısmetinin kapanacağına inanılır.

Kahve falında bordo palto giymek birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir