AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının pardesü giydiğini görmek

Kahve falında başkasının pardesü giydiğini görmek

Kahve falında başkasının pardesü giydiğini görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, depresyona gireceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının pardesü giydiğini gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir şekilde yanlış kişilerle, yanlış projelerle veya yanlış aktivitelerle zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında yeşil pardesü giydiğini görmek geçim derdi çekmeyeceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının pardesüsünü giymek ev sahibi olunacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah pardesü giydiğini görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında lacivert pardesü giymek bayram tadında bir ömür geçireceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına alamet eder.

Kahve falında gri pardesü giymek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil pardesü giymek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz pardesü giydiğini görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah pardesü giymek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir