AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah pardesü giydiğini görmek

Kahve falında siyah pardesü giydiğini görmek

Kahve falında siyah pardesü giydiğini görmek çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, çok uğraş vereceğine, huzurun bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah pardesü giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı işler, planlar, iş birlikleri ya da ilişkilerde sorunlar meydana gelmeye başlayabilir.

Kahve falında siyah pardesü giymek yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine işarettir.

Kahve falında uzun siyah pardesü giymek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah pardesü giydiğini görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah pardesü görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında siyah parmak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine alamet eder.

Kahve falında parmak arası terlik giymek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına delalettir.

Kahve falında krem pardesü giymek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz pardesü giydiğini görmek çok başarılı işlere imza atacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir