AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı pardesü giymek

Kahve falında sarı pardesü giymek

Kahve falında sarı pardesü giymek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, art niyetli kişilere uyacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, borçlarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı pardesü giymek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler memnun edici sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında sarı pardesü giymek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına delalettir.

Kahve falında sarılı parmak rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı pardesü görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına yorulur.

Kahve falında siyah pardesü giymek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni pardesü giymek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi pardesü giymek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında lacivert pardesü giymek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına inanılır.

Kahve falında yeşil pardesü giydiğini görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir