AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri pardesü giymek

Kahve falında deri pardesü giymek

Kahve falında deri pardesü giymek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, güzel bir hayat geçireceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında deri pardesü giymek gördüyseniz:

  • Alışılmadık görüntünüzü paylaşmanız bir teklif almanıza neden olabilir.

Kahve falında deri pardesü giymek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deri pardesü görmek ardından bu kişiye açılacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deri mont giymek işlerinin de bir düzene oturacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında siyah deri ceket giymek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deri etek giymek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında deri kıyafet giymek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı deri mont giymek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni deri mont giymek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir