AnaSayfa / Genel / Kahve falında parmak arası terlik giymek

Kahve falında parmak arası terlik giymek

Kahve falında parmak arası terlik giymek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, kazancının çoğalacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, koltuğunun da yükseleceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmak arası terlik giymek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren beklenmedik gelişmelerle uğraşmanız gerekebilir ya da yakın çevrenizdeki kişilerin yardımınıza ihtiyacı olabilir.

Kahve falında parmak arası terlik giymek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında parmak arası terlik görmek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine rivayet eder.

Kahve falında parmaklı terlik görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında terlikleri ters giymek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında çorapsız terlik giymek bir sebeple çok zarar göreceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında yeni terlik giydiğini görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına delalettir.

Kahve falında şeffaf terlik giymek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının terliğini giydiğini görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir