AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz paraşüt görmek

Kahve falında beyaz paraşüt görmek

Kahve falında beyaz paraşüt görmek hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların son bulacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz paraşüt gördüyseniz:

  • Uzun süredir devam eden işler tamamlanabilir, beklenen cevaplar gelebilir veya bazı işler sona erebilir.

Kahve falında beyaz paraşüt görmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında yüksekten paraşütle atlamak destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçan paraşüt görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, hak ve din yolunu bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin paraşütle uçtuğunu görmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına işarettir.

Kahve falında uçaktan paraşütle atlamak hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına alamet eder.

Kahve falında paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında paraşütle düşmek kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında paraşütle atlayan birini görmek onlara hayrının dokunacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir