AnaSayfa / Genel / Kahve falında paraşütle atlayan birini görmek

Kahve falında paraşütle atlayan birini görmek

Kahve falında paraşütle atlayan birini görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına, kazancın her daim artacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına delalettir.

Kahve falında paraşütle atlayan birini gördüyseniz:

  • Yeni başlayacak olan bir ilişki bir yana süregelen ilişkilerinizde bile anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında paraşütle atlayan birini görmek insanları hak yoluna çağıracağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında paraşütle atlayanları görmek hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine yorulur.

Kahve falında paraşütle atlayan görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında yamaç paraşütle uçmak gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında uçan paraşüt görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek fakir çocukları giydireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine alamet eder.

Kahve falında paraşütle uçmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına işarettir.

Kahve falında paraşütle atlamak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir