AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçaktan paraşütle atlamak

Kahve falında uçaktan paraşütle atlamak

Kahve falında uçaktan paraşütle atlamak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçaktan paraşütle atlamak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerde veya bazı iş birliklerinizde üzerinizdeki baskı artıyor.

Kahve falında uçaktan paraşütle atlamak aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, kazancının da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paraşütle atlamak çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekten paraşütle atlamak zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında paraşütle denize atlamak ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında beyaz paraşüt görmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında yamaç paraşütle uçmak keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, fenalıkta bulunmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin paraşütle uçtuğunu görmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında paraşütle düşmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir