AnaSayfa / Genel / Kahve falında paraşütle düşmek

Kahve falında paraşütle düşmek

Kahve falında paraşütle düşmek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, onun zamanını çalacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paraşütle düşmek gördüyseniz:

  • Son kullanma tarihi çoktan geçmiş kalıplar veya yöntemlerden kurtulmalı, işe yarayanlarıysa desteklemelisiniz.

Kahve falında paraşütle düşmek sıkıntıların ve sorunların çözümü için çeşitli adımlar atacağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında paraşütle inmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında paraşütle denizin üstünde uçtuğunu görmek yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine işarettir.

Kahve falında paraşütle atlayanları görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yamaç paraşütle uçmak malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yamaç paraşütüne binmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına inanılır.

Kahve falında paraşütle yükselmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz paraşüt görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir