AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz papağan görmek

Kahve falında beyaz papağan görmek

Kahve falında beyaz papağan görmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, hasretliğin biteceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz papağan gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi kalben biliyorsanız amaçlarınızdan uzaklaşmamalısınız.

Kahve falında beyaz papağan görmek hayır duaları alınacağına, işlerinin hızlanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz papağan yakalamak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, yönetici makamına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli papağan görmek eşlerin boşanacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli papağan görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, kazancının günden güne çok artacağına delalettir.

Kahve falında papağan yakalamaya çalışmak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında papağanı kafese koymak kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu ve papağan görmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına yorulur.

Kahve falında papağan sevmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, kendisi paralayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir