AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli papağan görmek

Kahve falında yeşil renkli papağan görmek

Kahve falında yeşil renkli papağan görmek deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına inanılır.

Kahve falında yeşil renkli papağan gördüyseniz:

  • Yakın ilişkilerinizde güçlüsünüz.

Kahve falında yeşil renkli papağan görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine alamet eder.

Kahve falında renkli papağan görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil papağan görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil papağan yakalamak hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına işarettir.

Kahve falında papağan yumurtası görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında papağan ve muhabbet kuşu görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük papağan görmek hidayete ermeyi de başaracağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı papağan görmek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir