AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli papağan görmek

Kahve falında renkli papağan görmek

Kahve falında renkli papağan görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında renkli papağan gördüyseniz:

  • Hayatınızı zorlaştıran, problem yaratan ya da size yük olan şeylerden kurtularak daha rahat ilerleme şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında renkli papağan görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil renkli papağan görmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına inanılır.

Kahve falında papağanı kafese koymak yaşanan üzüntülerin son bulacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında papağanla konuşmak işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine rivayet eder.

Kahve falında gri papağan görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz papağan yakalamak çok kolay bir hayatı olacağına, kafasının karışacağına delalettir.

Kahve falında iki tane papağan görmek anne baba duası alacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sultan papağanı görmek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir