AnaSayfa / Genel / Kahve falında papağanı kafese koymak

Kahve falında papağanı kafese koymak

Kahve falında papağanı kafese koymak büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, büyük miktarda para kazanılacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, ekmeğinin azalacağına, hayatın tadına varacağına alamet eder.

Kahve falında papağanı kafese koymak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda değişiklik yapma niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında papağanı kafese koymak maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kafeste papağan görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine işaret eder.

Kahve falında papağan kafesi görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine yorulur.

Kahve falında kafes içinde papağan görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu kafese koymak büyük adımlar atacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak herkesin yardımına koşacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kuşu kafese koyduğunu görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işaret eder.

Kahve falında yılanı kafese koymak uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir