AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz papağan yakalamak

Kahve falında beyaz papağan yakalamak

Kahve falında beyaz papağan yakalamak kendisini ferahlamış hissedeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz papağan yakalamak gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, ortam sertleşiyor, gergin etkiler devreye giriyor.

Kahve falında beyaz papağan yakalamak yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında papağan yakaladığını görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine alamet eder.

Kahve falında papağan yakalamak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil papağan yakalamak bulunduğu mevkide yükseleceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz papağan görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kedi yakalamak umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, daha iyi anlaşır olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük beyaz balık yakalamak dileklerin gerçekleşeceğine, helal rızka sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tavşan yakalamak büyük zorluklar yaşayacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir