AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz örtü sermek

Kahve falında beyaz örtü sermek

Kahve falında beyaz örtü sermek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, muradın olacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, herkesin yardımına koşacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz örtü sermek gördüyseniz:

  • Gelişmeleri daha farklı bir yaklaşım içinde izleyin.

Kahve falında yere beyaz örtü sermek helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok başarılı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz örtü sermek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına işarettir.

Kahve falında yatak örtüsü sermek kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında yere örtü sermek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine işarettir.

Kahve falında yeşil örtü sermek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında masaya örtü sermek kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında masa örtüsü sermek diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz halı sermek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir