AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere örtü sermek

Kahve falında yere örtü sermek

Kahve falında yere örtü sermek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, fal sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, hayırlı bir döneme girileceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yere örtü sermek gördüyseniz:

  • Çok fazla görev veya sorumluluk alamamanızda veya kaldırabileceğinizden fazla yüke talip olmamanızda fayda var.

Kahve falında yere örtü sermek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yere beyaz örtü sermek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında masa örtüsü sermek işe giren herkesin kalkınacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil örtü sermek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, herkesin takdirini toplayacağına delalettir.

Kahve falında masaya örtü sermek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz örtü sermek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatak örtüsü sermek işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yere yatak sermek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir