AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil örtü sermek

Kahve falında yeşil örtü sermek

Kahve falında yeşil örtü sermek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, çok rahat bir nefes alacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil örtü sermek gördüyseniz:

  • Bir an da eski arkadaşlarınız, ortaklarınız, müşterileriniz veya akrabalarınızla görüşmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında yeşil örtü sermek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, hastalığın biteceğine rivayet eder.

Kahve falında masaya örtü sermek her geçen gün sorunların artacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz örtü sermek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında masa örtüsü sermek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yere örtü sermek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yere beyaz örtü sermek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına yorulur.

Kahve falında yatak örtüsü sermek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına rivayet eder.

Kahve falında eve yeşil halı sermek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir