AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa örtüsü sermek

Kahve falında masa örtüsü sermek

Kahve falında masa örtüsü sermek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine alamet eder.

Kahve falında masa örtüsü sermek gördüyseniz:

  • Köprüler kurmaya çalışırken karşı tarafı daha da soğutma riskiniz var.

Kahve falında masaya örtü sermek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, başarılı bir insan olacağına delalettir.

Kahve falında masa örtüsü sermek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil örtü sermek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz örtü sermek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına inanılır.

Kahve falında yere beyaz örtü sermek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yere örtü sermek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak örtüsü sermek uzak bir yola gidileceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında işlemeli masa örtüsü görmek günah işleyeceğine, fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir