AnaSayfa / Genel / Kahve falında masaya örtü sermek

Kahve falında masaya örtü sermek

Kahve falında masaya örtü sermek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, mutluluk bulacağına, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, birlikte bazı işler yapılacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında masaya örtü sermek gördüyseniz:

  • Verilen tavsiyeler hoşunuza gitmeyebilir.

Kahve falında masaya örtü sermek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına delalettir.

Kahve falında masa örtüsü sermek çok daha iyi günler göreceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yere beyaz örtü sermek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına işaret eder.

Kahve falında yatak örtüsü sermek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yere örtü sermek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz örtü sermek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil örtü sermek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında mor masa örtüsü görmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir