AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak örtüsü sermek

Kahve falında yatak örtüsü sermek

Kahve falında yatak örtüsü sermek iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına delalettir.

Kahve falında yatak örtüsü sermek gördüyseniz:

  • Çok farklı seçenekle karşı karşıya olabilirsiniz.

Kahve falında yatak örtüsü sermek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yere örtü sermek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz örtü sermek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına yorulur.

Kahve falında masaya örtü sermek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına inanılır.

Kahve falında masa örtüsü sermek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yere beyaz örtü sermek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil örtü sermek yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yatağa beyaz çarşaf sermek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir