AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere beyaz örtü sermek

Kahve falında yere beyaz örtü sermek

Kahve falında yere beyaz örtü sermek maddi açıdan zarara uğranacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, bununla yüceleceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yere beyaz örtü sermek gördüyseniz:

  • Dengesizliklerin nedenlerini bir an önce tespit etmeniz gerekiyor.

Kahve falında yere beyaz örtü sermek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yere örtü sermek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz örtü sermek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil örtü sermek kazancının günden güne çok artacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında yatak örtüsü sermek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında masa örtüsü sermek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında masaya örtü sermek geçim derdinin biteceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yere sofra sermek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir