AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz namaz başörtüsü takmak

Kahve falında beyaz namaz başörtüsü takmak

Kahve falında beyaz namaz başörtüsü takmak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, şansının ve bahtının döneceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz namaz başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • Eski ateşler canlanabilir veya akla gelebilir.

Kahve falında beyaz namaz başörtüsü takmak zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında namaz başörtüsü takmak geleceğinin parlak olacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz namaz başörtüsü görmek uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz namaz örtüsü takmak can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı başörtüsü takmak neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında turuncu başörtüsü takmak gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işarettir.

Kahve falında kahverengi başörtüsü takmak büyük bir proje gerçekleştirileceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil başörtüsü takmak sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir