AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı başörtüsü takmak

Kahve falında sarı başörtüsü takmak

Kahve falında sarı başörtüsü takmak zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında sarı başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • Kendinizi rahatça ortaya koyun.

Kahve falında sarı başörtüsü takmak başarılarının ve zaferlerinin artacağına, aşama göstermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başına başörtüsü takmak bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına işarettir.

Kahve falında namaz başörtüsü takmak sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, malın bereketinin artmasına alamet eder.

Kahve falında mor başörtüsü takmak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı başörtüsü takmak elinize toplu miktarda para geçeceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına yorulur.

Kahve falında kahverengi başörtüsü takmak çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe başörtüsü takmak zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, fesat kimselerin çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah başörtüsü takmak zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir