AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz namaz başörtüsü görmek

Kahve falında beyaz namaz başörtüsü görmek

Kahve falında beyaz namaz başörtüsü görmek kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz namaz başörtüsü gördüyseniz:

  • Siz evli bir kimseyseniz eşinizle aranızda maddi konularla ilgili bazı konuşmalar geçebilir.

Kahve falında beyaz namaz başörtüsü görmek mal ve rızkın çoğalmasına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz namaz başörtüsü takmak problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, kazancın çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında başörtüsüz namaz kılmak bir sebeple sıkıntı çekeceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında namaz başörtüsü takmak atılacak adımların boşa çıkacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında namaz başörtüsü görmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz başörtüsü görmek bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz namaz örtüsü takmak hayırlı bir haber alınacağına, mutlu günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz elbiseyle namaz kılmak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir