AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil başörtüsü takmak

Kahve falında yeşil başörtüsü takmak

Kahve falında yeşil başörtüsü takmak projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, kötü haberler alınacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • Bazı karışıklıklar normalinden daha duygusal platformlar yaratabilir.

Kahve falında yeşil başörtüsü takmak boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi başörtüsü takmak tüm planların zamanında neticeleneceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe başörtüsü takmak atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında siyah başörtüsü takmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi başörtüsü takmak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında namaz başörtüsü takmak yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, az maliyetle ticarete atılacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı başörtüsü takmak çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına işarettir.

Kahve falında başına başörtüsü takmak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir