AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz namaz örtüsü takmak

Kahve falında beyaz namaz örtüsü takmak

Kahve falında beyaz namaz örtüsü takmak yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, mutlu bir insan olunacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz namaz örtüsü takmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslısınız.

Kahve falında beyaz namaz örtüsü takmak işlerinin gelişme göstereceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında namaz örtüsü takmak çok büyük kazançlara sahip olacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz örtü takmak ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, zenginliğini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz namaz örtüsü görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz örtüyle namaz kılmak sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz namaz başörtüsü takmak sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına işarettir.

Kahve falında örtü takmak işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında mavi örtü takmak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir