AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz başörtüsü takmak

Kahve falında namaz başörtüsü takmak

Kahve falında namaz başörtüsü takmak ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, kazancın artacağına, şansının açık olacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında namaz başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı konular sonuçlanabilir.

Kahve falında beyaz namaz başörtüsü takmak şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaz başörtüsü takmak mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe başörtüsü takmak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı başörtüsü takmak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil başörtüsü takmak çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başına başörtüsü takmak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında sarı başörtüsü takmak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında turuncu başörtüsü takmak manevi anlamda çok yol katedileceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir