AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi başörtüsü takmak

Kahve falında kahverengi başörtüsü takmak

Kahve falında kahverengi başörtüsü takmak her zaman çok üzgün olacağına, bereket ve zenginlik olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, malının ve kazancının tam olacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında kahverengi başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • Kararsız veya istikrarsız kişiler veya belirsizlik içeren olaylar belli bir davranış belirlemenizi zorlaştırabilir.

Kahve falında kahverengi başörtüsü takmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına delalettir.

Kahve falında kahverengi başörtüsü görmek çok büyük borçlar alacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi başörtüsü takmak sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında sarı başörtüsü takmak çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında namaz başörtüsü takmak kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor başörtüsü takmak kişinin her daim iyi anılacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başörtüsü takmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe başörtüsü takmak maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir