AnaSayfa / Genel / Kahve falında turuncu başörtüsü takmak

Kahve falında turuncu başörtüsü takmak

Kahve falında turuncu başörtüsü takmak kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, bir sınavdan geçileceğine inanılır.

Kahve falında turuncu başörtüsü takmak gördüyseniz:

  • İlerleme hızınız artıyor.

Kahve falında turuncu başörtüsü takmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında turuncu başörtüsü görmek karamsarlığa düşeceğine, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine işaret eder.

Kahve falında pembe başörtüsü takmak çok sorunlu günler geçireceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başına başörtüsü takmak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına delalettir.

Kahve falında namaz başörtüsü takmak çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına delalet eder.

Kahve falında kahverengi başörtüsü takmak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil başörtüsü takmak maddi yükünün artacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı başörtüsü takmak çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir