AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz mum görmek

Kahve falında beyaz mum görmek

Kahve falında beyaz mum görmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz mum gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almanız size belli bedeller ödetebilir.

Kahve falında beyaz mum almak karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine delalettir.

Kahve falında yanan beyaz mum görmek neşesine kavuşacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz mum görmek hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kına ve mum görmek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, her zaman hayırlı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında mum ışığı görmek ticarete adım atacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında masada mum görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, sevindirici haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında mumbar doldurmak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni mum görmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, yapacağı planların altüst olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir