AnaSayfa / Genel / Kahve falında masada mum görmek

Kahve falında masada mum görmek

Kahve falında masada mum görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında masada mum gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda aslında neler olup bittiğini anlamanız zor olabilir.

Kahve falında masada mum görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine alamet eder.

Kahve falında masada oturan adam görmek üstün başarılar alacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında masada yemek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına alamet eder.

Kahve falında masada oturmak kazancın sürekli artacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında masada oturup yemek yemek fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında masada tuz görmek kişinin iyi hale geleceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında masada çalışmak hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında masada çay içmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir