AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan beyaz mum görmek

Kahve falında yanan beyaz mum görmek

Kahve falında yanan beyaz mum görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanan beyaz mum gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla, sevgilinizle ya da işle ilgili veya yaratıcı planlar üst üste gelebilir, çifte randevulardan kaçınmak için zamanınızı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında yanan beyaz mum görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan mum görmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında yanan mumu söndürmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına yorulur.

Kahve falında yanan kırmızı mum görmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlıkta yanan mum görmek itibarının ve makamının artacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz mum görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz mum almak mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah mum görmek kolaylık sağlayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir