AnaSayfa / Genel / Kahve falında mum ışığı görmek

Kahve falında mum ışığı görmek

Kahve falında mum ışığı görmek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, insanların takdirine mazhar olacağına, şansızlığın kırılacağına, itibarın sarsılacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mum ışığı gördüyseniz:

  • Geçmişte aldığınız maddi kararları gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında mum ışığı görmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mum yakmak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yanan beyaz mum görmek herkesin yardımına koşacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine mum vermek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına delalettir.

Kahve falında yanan mumu söndürmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doğum günü mumu görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, zenginleşeceğine işaret eder.

Kahve falında yanık mum görmek tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında mumsema görmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir