AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni mum görmek

Kahve falında yeni mum görmek

Kahve falında yeni mum görmek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni mum gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda inisiyatifi elinize almanız gerekiyor.

Kahve falında yeni mum görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sönük mum görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta yanan mum görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında karın mumbar yemek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz mum görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında camide mum yakmak müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine inanılır.

Kahve falında sönmüş mum görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına tabir olunur.

Kahve falında mumun yandığını görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir