AnaSayfa / Genel / Kahve falında mumbar doldurmak

Kahve falında mumbar doldurmak

Kahve falında mumbar doldurmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, kişinin gülen yüzünün solacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mumbar doldurmak gördüyseniz:

  • Bazı güzel teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında mumbar doldurmak bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında yanan mumu söndürmek hayattan yana umudunun kırılacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında çakmakla mum yakmak zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında mum ve şamdan görmek işlerinin yolundan çıkacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine işarettir.

Kahve falında kokulu mum görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında karın mumbar görmek önemli yerlere geleceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilek mumu görmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında yanmamış mum görmek işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir