AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz mezar taşı görmek

Kahve falında beyaz mezar taşı görmek

Kahve falında beyaz mezar taşı görmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz mezar taşı gördüyseniz:

  • Aile, gayrimenkul veya evle ilgili konularda ilerlemenin sürmesi gerekiyor.

Kahve falında beyaz mezar taşı görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezara taş atmak isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına işaret eder.

Kahve falında kendi mezarını ve mezar taşını görmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalettir.

Kahve falında kendi mezar taşını görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezardan taş çıkarmak fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında mezar taşına sarılmak çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar taşı yıkamak daha temkinli ve garantici olacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezar taşına dokunmak fal sahibinin uyarı alabileceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir