AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi mezarını ve mezar taşını görmek

Kahve falında kendi mezarını ve mezar taşını görmek

Kahve falında kendi mezarını ve mezar taşını görmek büyük işlerin ortaya konulacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi mezarını ve mezar taşını gördüyseniz:

  • Bazı konulara farklı yaklaşmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında mezardan taş çıkarmak işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında mezar taşını sökmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin mezar taşını görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında annesinin mezar taşını görmek yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında başkasının mezar taşını görmek yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yazısız mezar taşı görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında mezara taş koymak alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar taşını görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir