AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi mezar taşını görmek

Kahve falında kendi mezar taşını görmek

Kahve falında kendi mezar taşını görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, büyük işlere imza atacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, maddi açıdan ferahlayacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında kendi mezar taşını gördüyseniz:

  • Size gelen bir teklifi reddetmeniz olasıdır.

Kahve falında mezar taşının düştüğünü görmek çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar taşı kırmak gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işaret eder.

Kahve falında mezar taşının yıkıldığını görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, rahat bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mezara taş atmak mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, yeteneklerini geliştirmeye yorulur.

Kahve falında beyaz mezar taşı görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar taşına sarılmak kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, kazancın ikiye katlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının mezar taşını görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında mezardan taş çıkarmak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir