AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar taşına sarılmak

Kahve falında mezar taşına sarılmak

Kahve falında mezar taşına sarılmak ayaklandıracağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar taşına sarılmak gördüyseniz:

  • Miras, nafaka, komisyon, sigorta primi, vergi, kredi, faiz, burs, partnerinizin veya müşterilerinizin gelirlerinde artış, sponsorluk v.b konularda beklentileriniz varsa kolaylıkla karşılandığını görerek şaşırabilirsiniz.

Kahve falında mezar taşına sarılmak huzur bulacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar taşı yazmak yandaşı olan birinin vefat etmesine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına delalettir.

Kahve falında mezar taşı kırmak nefsine yenileceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar taşının yıkıldığını görmek yeni bir yol tutulacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah mezar taşı görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yazılı mezar taşı görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında renkli mezar taşı görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin mezar taşını görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir