AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar taşına dokunmak

Kahve falında mezar taşına dokunmak

Kahve falında mezar taşına dokunmak hem geleceğinin güzel olacağına, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında mezar taşına dokunmak gördüyseniz:

  • Hesaplarınızı detaylandırın.

Kahve falında mezar taşına dokunmak hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında mezar toprağına dokunmak aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine inanılır.

Kahve falında mezara dokunmak hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar taşı silmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık mezar taşı görmek para sahibi olacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin içinde mezar taşı görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına alamet eder.

Kahve falında isimsiz mezar taşı görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, fal sahibinin yalnızlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında arapça yazılı mezar taşı görmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, bereketin ve karın artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir