AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan taş çıkarmak

Kahve falında mezardan taş çıkarmak

Kahve falında mezardan taş çıkarmak kötü bir habere veya tehlikeye, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, dualarının karşılığını göreceğine işarettir.

Kahve falında mezardan taş çıkarmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da yaşadığınız yeri ilgilendiren konularda yaşam tarzınızı iyileştirmenizi ya da fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında mezardan taş çıkarmak kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan taş çıkarmak planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözden taş çıkarmak tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine alamet eder.

Kahve falında sudan taş çıkarmak mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine yorulur.

Kahve falında taştan altın çıkarmak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine delalettir.

Kahve falında toprağı kazıp taş çıkarmak lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizden taş çıkarmak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında taş çıkarmak hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir