AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz merdivenden inmek

Kahve falında beyaz merdivenden inmek

Kahve falında beyaz merdivenden inmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, yenileceğine, şifa bulacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Esnek olmalısınız.

Kahve falında beyaz merdivenden inmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta merdivenden inmek ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, onun kıymetini her daim bileceğine rivayet eder.

Kahve falında ters merdiven inmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek merdivenden inmek gelecekte yüzünün güleceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Kahve falında merdivenden arabayla inmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okul merdivenlerinden inmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına delalettir.

Kahve falında dik merdivenden inmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenden kayarak inmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir