AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta merdivenden inmek

Kahve falında karanlıkta merdivenden inmek

Kahve falında karanlıkta merdivenden inmek onlara hocalık edeceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlıkta merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili olması ihtimali yüksek olan bir başarı kazanacak veya birşeyler elde edeceksiniz.

Kahve falında karanlıkta merdiven inmek Allah’ın yolundan gideceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında karanlıkta merdivenden inmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık merdiven görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında karanlıkta merdiven görmek her isteklerinin yerine geleceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında karanlıkta merdiven çıkmak yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlık merdiven çıkmak sorunların yeni sorunlar doğuracağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık merdivenlerden çıkmak iyi bir zanaatkar olunacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaygan merdivenden inmek birçok ortaklık kurulacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir