AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden arabayla inmek

Kahve falında merdivenden arabayla inmek

Kahve falında merdivenden arabayla inmek insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, çok büyük insanlar arasına gireceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenden arabayla inmek gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmalı, sorular sormalısınız.

Kahve falında arabayla merdivenden inmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine delalettir.

Kahve falında arabayla merdivenlerden inmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, kendisine yeni bir iş bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden arabayla inmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine yorulur.

Kahve falında arabayla merdiven inmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, saygınlığının da artacağına inanılır.

Kahve falında evin merdiveninden inmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında hızlı merdivenlerden inmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına delalettir.

Kahve falında merdivenden ters inmek işlerin de hafifleyeceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenden denize inmek kuş gibi hafifleyeceğine, zenginliğinin artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir