AnaSayfa / Genel / Kahve falında ters merdiven inmek

Kahve falında ters merdiven inmek

Kahve falında ters merdiven inmek iyiliğe kavuşacağına, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ters merdiven inmek gördüyseniz:

  • İşinizde riskleri olan alternatifler arasında kalabilirsiniz.

Kahve falında merdivenden ters inmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ters merdiven inmek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine işarettir.

Kahve falında merdivenleri ters çıkmak gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, mutsuz ve hasta olacağına inanılır.

Kahve falında ters merdiven görmek rahat nefes alınacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaygan merdivenden inmek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına delalet eder.

Kahve falında yürüyen merdivenlerden inmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında taş merdivenden inmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, büyük düşüneceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek merdiven inmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir