AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek merdivenden inmek

Kahve falında yüksek merdivenden inmek

Kahve falında yüksek merdivenden inmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, takdir edileceği işler yapacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, yakın akrabadan gelecek habere, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir arkadaşınızın olumsuz yönlendirmeleri yüzünden kendinizi üzebilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir merdivenden inmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında yüksek merdivenden inmek özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden merdivenle inmek fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek merdiven inmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten merdivenle inmek çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bisikletle merdivenden inmek çok yoğun çalışacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bisikletle merdiven inmek işlerine dört elle sarılacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenleri hızla inmek herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir