AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz masada oturmak

Kahve falında beyaz masada oturmak

Kahve falında beyaz masada oturmak ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, eksiklerinin farkına varacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, hem eğleneceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz masada oturmak gördüyseniz:

  • Sizi tamamlayabilecek veya yapmak istediğiniz şeylerde yardımı dokunabilecek kişilerle iletişim kurmalısınız.

Kahve falında beyaz masada oturmak sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında beyaz bir masada oturmak yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir masada oturmak kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerinde masada oturmak sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında masada oturmak konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle aynı masada oturmak büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında başbakanla aynı masada oturmak içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yuvarlak masada oturmak çok hatalı çalışmalara gireceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir