AnaSayfa / Genel / Kahve falında yuvarlak masada oturmak

Kahve falında yuvarlak masada oturmak

Kahve falında yuvarlak masada oturmak kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, eğlenceli günler geçireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine işarettir.

Kahve falında yuvarlak masada oturmak gördüyseniz:

  • Başka kişiler hiç sezdirmeden kendi planlarını sizinkilerin önünde uygulamaya çalışıyor olabilir.

Kahve falında yuvarlak masada oturmak bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yuvarlak masa etrafında oturmak sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yuvarlak ev görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına yorulur.

Kahve falında yuvarlak pencere görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına inanılır.

Kahve falında yuvarlak tatlı görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yuvarlak şekil görmek eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, elindekileri de kaptıracağına delalettir.

Kahve falında yuvarlak fırın görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında büyük yuvarlak altın görmek yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir