AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bir masada oturmak

Kahve falında beyaz bir masada oturmak

Kahve falında beyaz bir masada oturmak el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, kendi geleceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bir masada oturmak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız hobilerinizi veya işlerinizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında beyaz bir masada oturmak çok hayırlı kazançların elde edileceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine işarettir.

Kahve falında beyaz masada oturmak saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanla aynı masada oturmak aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, işe gösterilen ilginin artacağına inanılır.

Kahve falında masada oturmak birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına delalettir.

Kahve falında ölüyle masada oturmak kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle masada oturmak yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında büyük masada oturmak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinle aynı masada oturmak tövbelerin amacına ulaşacağına, eğleneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir